Pozdravljeni!

Da ne boste čisto pozabili na angleščino, lahko s pomočjo tega seznama malce ponovite.

 

 1. Brown bear, brown bear, what do you see?
  h0ttps://www.youtube.com/watch?v=9-NlZH_HcOw&ab_channel=DavidGlenn
 2. Off we go!
  Poslušali smo posnetek in reševali učni list. Razrezali smo vse posamezne elemente in jih glede na posnetek v zvezku (naslov Off we go!) povezali skupaj (sličica + beseda: npr: sail a boat + sličica jadrnice)

  Off we go – učni list

 3. His/Her favourite animals are
  Na učnem listu (her / his favourite animals are) smo povezali osebe z živalmi in tvorili povedi.Pomagate si lahko s to povezavo, kjer lahko slišite izgovorjavo in vidite zapis povedi (mi smo v zvezek  zapisali le tiste povedi, ki so na listu pod živalmi).
 4. Family
  Najprej smo zapeli eno zelo znano pesem. Nato smo v zvezek zapisali besede. (Pesem in zapis v zvezek lahko najdete tu, vadite lahko tudi izgovorjavo)
  Ogledali smo si Pollyjino družino (Polly’s family) in vse poimenovali. Rešili smo tudi krajši učni list (na dokumentu Polly’s family spodaj)
 5. Monster family
  Pošasti so včasih grozne, včasih pa prav prikupne. Kot tale pošastna družinica.

 6. Stand up!
  Vadili smo tudi navodila. Na učnem listu (stand up sit down 1) smo pogledali in povedali, kaj je, nato smo poslušali, katere barve je kaj – da smo ponavljali še barve. Barvne kombinacije, ki smo jih povedali pri pouku se razlikujejo od teh na posnetkih.

  Nato smo pogledali in povedali še, kaj se dogaja na tem učnem listu (Stand up sit down 2). Vsako sliko poimenuj. Pomagaj si s to povezavo.

 7. The colour wheel
  obravnavali smo barvni krog – (ponovite ga lahko s posnetki na dnu strani dokumenta The colour wheel, ustno ponovite, katere barve so “primary”, “secondary”, “warm”, “cool”)
 8. Seasons 
  Letne čase ponovi s tema pesmicama: Seasons 1, Seasons 2
 9. Numbers
  Ponovite števila do 20
  Oglej si posnetek na Youtube.

  vaje 1, vaje 2, vaje 3
  (Za boljše učence): Števila 1-100: vaje 4, vaje 5, vaje 6, vaje 7

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Dostopnost