November se ni začel tako, kot bi si želeli. Zdravstvene razmere so nas prisilile v delo od doma. Ampak ni vse tako slabo. Kaj vse smo ta mesec počeli? Izpeljali smo tehniški dan Računalniško opismenjevanje, ob katerem so učenci poglobili znanje uporabe Worda in Slikarja. Nastale so lepe digitalne slike, ki si jih lahko ogledate v galeriji. Velik pomen smo dali gibanju, saj delo na daljavo zahteva delo z računalnikom in telefonom, zato je potrebno, da se več gibamo. Celo skupaj nam je uspelo plesati, prav tako so si nekateri učenci na pobudo učiteljice doma pripravili disko in se dobro spotili. Z učiteljico Tanjo Brodnik smo ravno tako plesali in se naučili novih plesnih korakov.

Tudi kulturni dan z ogledom gledališko-lutkovne predstave Zelišča male čarovnice smo izvedli in le-ta nas je navdihnila, da so učenci pripravili čajanko za domače. Nekateri so se lotili celo nabiranja še svežih zdravilnih rastlin.

Ob tradicionalnem slovenskem zajtrku so učenci pripravili za domače vse potrebne sestavine, ki so del tega zajtrka, nekateri pa so se celo lotili peke domačega kruha in pri tem zelo uživali.

Bliža se praznični december, zato je bilo treba tudi nabrati naravni material za adventno okrasje, ki ga bomo izdelali na drugem tehniškem dnevu. Kako nam bo uspelo, boste videli prihodnjič. V imenu učencev in svojem imenu vas lepo pozdravljam in želim, da ostanete zdravi.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Dostopnost