Spoštovani starši!

Takoj po jesenskih počitnicah, v tednu med 2. in 6. novembrom, z učenci 6. razredov odhajamo v šolo v naravi v Kranjsko Goro.

Stroški preračunani na 18 otrok znašajo malo manj kot 70€ na otroka (v primeru, da se šole v naravi udeležijo vsi). Na oktobrski položnici boste že dobili zaračunano akontacijo v znesku 40€. Drugi del plačila pa bo na decembrski položnici.

1) Pozivam vas, da do 6. 10. oddate vlogo za sofinanciranje šole v naravi iz šolskega sklada – najdete jo tu: vloga za šolski sklad.

2) V kolikor bo kateri od otrok v tistem času (med 2. in 6. novembrom) upravičeno zadržan (npr. napovedana operacija) in se torej šole v naravi ne bo udeležil, nam to čim prej sporočite (do: 6. 10. 2020).

3) V šoli v naravi bomo veliko tudi hodili. Na šolskem pohodu se je izkazalo, da niso vsi učenci prišli primerno obuti. Prosim, da preskrbite svoje otroke z ustreznimi visokimi vodoodpornimi pohodnimi čevlji (vrh čevlja naj sega čez gleženj). Nekatere trgovine imajo sedaj popuste. Če imajo učenci še mlajše brate in/ali sestre, je morda smiseln nakup čevljev. Ali pa si jih lahko morda tudi sposodite pri znancih ali sorodnikih.

4) Predlagam tudi, da s tistimi učenci, ki se jim je pohod prejšnji teden zdel naporen, vsak dan (oz. kadar utegnete) greste na hiter polurni sprehod, da bodo bolje fizično pripravljeni (tempo je ustrezen, če se zadihajo in pospešijo srčni utrip). Tako jim bo tudi šola v naravi ostala v še lepšem spominu.

Prilagam še seznam opreme, ki jo učenci morajo imeti s sabo: Seznam opreme

Vse dobro vam želim!
Nina Berkopec

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Dostopnost