Teden otroka je v obeh 5. razredih minil z vsakodnevnim presenečenjem, da so bili dnevi še bolj prijazno obarvani.

Teden smo pričeli z uro pravljic, potem pa smo pri GOS pripravili slasten bananin napitek s cimetom.

Odšli smo na krajši pohod po toplem jesenskem soncu in našli šipek, divji kostanj, uživali v hoji po čudovito obarvanem listju pod nogami.

V torek smo se zabavali na razrednih karaokah. Učenci so izjemno uživali, nekateri so za nastop pripravili prave pravcate koreografije. Kasneje smo igrali družabne igre.

V sredo smo si vsi skupaj ogledali film Matilda. Škoda, ker smo pozabili na kokice.

V četrtek so si učenci pri pouku pomagali s tablicami, iskali so primere anagramov, o katerih smo se učili pri slovenščini, v petek pa so igrali družabne igre v knjižnici ter pri športu celo uro igrali priljubljeno igro Med dvema ognjema.

Pri GOS so dobili učenci tedensko nalogo, ki je bila pravzaprav za njihove starše (masaža otroka, kosilo po želji, igranje, branje pravljic pred spanjem…). To je bilo učencem še posebej všeč.

Ker pa niti v tednu, namenjenem otrokom, ne mislimo le nase, so učenci pridno prinašali šolske potrebščine in sladkarije za otroke iz Mladinskega doma Malči Beličeve, ki jim bomo zbrano predali ob Miklavžu. To je naša letošnja dobrodelna akcija. Tem otrokom želimo sporočiti, da le niso sami.

Učiteljici Sandra in Andreja

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Dostopnost